Spiritfree

HIEPERDEPIEP, HOERA!!!
SPIRITFREE BESTAAT 10 JAAR!!!!!🎉🎈

Wow, wat zijn die 10 jaren omgevlogen!
Het lijkt helemaal niet lang geleden dat ik de grote stap waagde en met een grote glimlach op m’n gezicht (en ietwat knikkende knieën) naar de Kamer van Koophandel ging om mijn bedrijf in te schrijven. En toen ik naar buiten liep, door de statige grote deuren die opzij schoven, maakte ik een vreugdesprongetje!

En nu is het 10 jaar later en wat een bijzondere jaren zijn het geweest. Met ups en downs, de crisis overleefd en duizenden cliënten gemasseerd, samen met mijn freelancers team. We kwamen op geweldige locaties zoals: een schitterend kasteel, een oude bunker die verbouwd was tot feestzaal, de Ziggodome, Heineken Music Hall en zelfs diverse malen in Duitsland en België om toerende artiesten en crew te masseren.

Bedankt trouwe cliënten, bedrijven en opdrachtgevers die keer op keer weer vertrouwen in Spiritfree hebben en ons inhuurden zodat wij na 10 jaar nog met heel veel plezier ons werk kunnen doen!
Heel veel dank ook aan mijn freelancers en collega’s waar ik regelmatig mee samenwerk en elke keer opnieuw fijne en inspirerende momenten mee beleef.

Terugkijkend komt die grote glimlach weer opzetten en heb ik zin in de volgende 10 jaar!!!😄

Hieronder een hele kleine greep uit de diverse opdrachten die wij in de afgelopen jaren hebben uitgevoerd.

stoelmassage sales resultaten

Bergans of Norway in store promotie

Stoelmassage voor personeel van het AMC, Amsterdam

backstage artist crew massage

backstage massages

Inspirerend Seminar met Tulku Lobsang

Inspirerend Seminar met Tulku Lobsang

De connectie tussen emoties, stress en gezondheid Tulku Lobsang is een leraar en een zeer geliefde Boeddhistische meester die werelden met elkaar verbindt. Diep geworteld in Boeddhistische Tantrayana, Bön en Tibetaanse Geneeskunde reist hij de wereld rond om oude wijsheid en methoden ter verbetering van ons moderne leven met ons te delen. Hij baseert zijn […]

Lees meer