Spiritfree

Gemotiveerde masseurs

Ons team bestaat uitsluitend uit gediplomeerde masseurs die zich in diverse disciplines binnen het massagevak hebben gespecialiseerd en die door het hele land inzetbaar zijn. Ze hebben oog voor de wensen van de cliënt en geven zo op deze manier echt cliëntgerichte massages. De masseurs geven meer dan de standaard stoelmassage.

Maar misschien nog belangrijker, onze masseurs hebben plezier in hun werk en dat is dan ook te merken! Bij een vaste opdracht wordt er een vaste masseur ingezet zodat de continuïteit wordt gewaarborgd en men niet elke keer aan iemand anders hoeft te wennen.

Referenties

Een aantal voorbeelden van bedrijven waar wij stoelmassage geven/hebben gegeven:

Erasmus Universiteit, Hewlett Packard, Achmea Vitale, Medisource, Co Chi, BAM, Fugro, Hogeschool Leiden, Gemeente Albrandswaard, Organisatieburo Rien van Halen, Pilatusdam Management, Worrell en Jetten, Wearereasonablepeople, Kinki Kapper, TTF, Maver, P2managers, NISB, ROC Amsterdam, Spaarnelanden BV., Teva Pharmarcie, ROC Gooi- en Vechtstreken, GFK Benelux, ENRGY, Fugro, OVO, De Winter Logistics, Alderliesten Design, Bergans of Norway, Stichting Peen en Ui

Voor meer informatie of een masseur boeken neem dan contact met ons op.

contact

Stoelmassage bij bedrijfsfeest in Den Haag