Spiritfree

SPIRITFREE BESTAAT 10 JAAR!!

HIEPERDEPIEP, HOERA!!!
SPIRITFREE BESTAAT 10 JAAR!!!!!🎉🎈

Wow, wat zijn die 10 jaren omgevlogen!
Het lijkt helemaal niet lang geleden dat ik de grote stap waagde en met een grote glimlach op m’n gezicht (en ietwat knikkende knieën) naar de Kamer van Koophandel ging om mijn bedrijf in te schrijven. En toen ik naar buiten liep, door de statige grote deuren die opzij schoven, maakte ik een vreugdesprongetje!

En nu is het 10 jaar later en wat een bijzondere jaren zijn het geweest. Met ups en downs, de crisis overleefd en duizenden cliënten gemasseerd, samen met mijn freelancers team. We kwamen op geweldige locaties zoals: een schitterend kasteel, een oude bunker die verbouwd was tot feestzaal, de Ziggodome, Heineken Music Hall en zelfs diverse malen in Duitsland en België om toerende artiesten en crew te masseren.

Bedankt trouwe cliënten, bedrijven en opdrachtgevers die keer op keer weer vertrouwen in Spiritfree hebben en ons inhuurden zodat wij na 10 jaar nog met heel veel plezier ons werk kunnen doen!
Heel veel dank ook aan mijn freelancers en collega’s waar ik regelmatig mee samenwerk en elke keer opnieuw fijne en inspirerende momenten mee beleef.

Terugkijkend komt die grote glimlach weer opzetten en heb ik zin in de volgende 10 jaar!!!😄

Hieronder een hele kleine greep uit de diverse opdrachten die wij in de afgelopen jaren hebben uitgevoerd.

Stoelmassage bij personeelsfeest in Den Haag

foto van Spiritfree.

Stoelmassage op een groot bedrijfsfeest met 4000 mensen in Düsseldorf, Duitsland

foto van Spiritfree.

Stoelmassage op het strand voor sportevenement van Vodafone en Samsung

foto van Spiritfree.

Alicia Keys toer, backstage massage in Nederland en België