Spiritfree

Steeds meer bedrijven zetten stoelmassage in om hun personeel vitaal te houden. Stoelmassage draagt bij aan het verminderen van lichamelijke klachten en ziekteverzuim en zorgt ervoor dat de werknemers beter functioneren op de werkplek.

Werkt u personeel onder hoge werkdruk, zitten uw werknemers lange dagen op kantoor of verrichten ze zware lichamelijke werkzaamheden? Is er veel ziekteverzuim? Dan kan stoelmassage een uitkomst zijn.

Wat is stoelmassage?

Stoelmassage is een effectieve drukpuntenmassage uitgevoerd over de kleding waarbij de rug, nek, schouder, hoofd, armen en handen worden gemasseerd, waardoor de bloedsomloop wordt gestimuleerd en afvalstoffen geactiveerd om sneller het lichaam te verlaten. Er wordt geen olie gebruikt.

Het heeft een preventieve werking tegen diverse klachten, zoals hoofdpijn, spanningen in de nek en schouders, lage rugpijn en RSI. Vaak verminderen of verdwijnen de klachten als men regelmatig een behandeling ondergaat. Tevens word je je bewuster van je lichaam waardoor je beter op je werk/zithouding gaat letten hetgeen er weer voor zorgt dat klachten minder snel terugkomen en vaak zelfs helemaal verdwijnen.

Na afloop van de massage voel je je weer verkwikt, vitaal en ontspannen, zodat de werkzaamheden weer met nieuwe energie voortgezet kunnen worden.

stoelmassage

Stoelmassage op de “dag voor tandartsassistentes”

De standaard stoelmassage duurt tussen de 15 en 20 minuten, maar de duur van de massage kan aangepast worden, bijvoorbeeld tijdens een event of bedrijfsfeest.

Het is als werknemer fijn om te weten dat de werkgever investeert in het personeel en de gezondheid van hen belangrijk vindt. Vaak horen wij dan ook dat het zeer op prijs wordt gesteld en men voelt zich echt gewaardeerd door de werkgever. Dankzij de speciale ‘werkkostenregeling stoelmassage‘ is het ook nog eens fiscaal aantrekkelijk.

PROEFMASSAGES

Heeft u interesse in stoelmassage maar twijfelt u nog of het in uw organisatie past? Dan komen wij graag langs voor een proefmassagesessie. Deze sessie bestaat uit het geven van 3 massages zodat u kunt ervaren wat stoelmassage is en we nemen de tijd om al uw vragen te beantwoorden.

Voor het aanvragen van een op maat gemaakte offerte of het boeken van een masseur, neem contact met ons op.

contact tarieven