Spiritfree

Wat is stoelmassage?

De professionele massage wordt over de kleding uitgevoerd op een daarvoor speciaal vervaardigde stoel. Er wordt geen olie gebruikt. Hierdoor is het uiterst geschikt om op locatie, kantoor, (bedrijfs-)feest, beurzen en congressen in te zetten.

Stoelmassage is een effectieve drukpuntenmassage uitgevoerd op de rug, nek, schouder, hoofd, armen en handen waardoor de bloedsomloop wordt gestimuleerd en afvalstoffen geactiveerd om sneller het lichaam te verlaten. Het heeft een preventieve werking tegen diverse klachten, zoals hoofdpijn, spanningen in de nek en schouders en RSI. Vaak verminderen of verdwijnen de klachten als men regelmatig een behandeling ondergaat. Men voelt zich na afloop weer verkwikt, vitaal en ontspannen, zodat de werkzaamheden weer met nieuwe energie voortgezet kunnen worden.

De standaard stoelmassage duurt tussen de 15 en 20 minuten, maar de duur van de massage kan aangepast worden, bijvoorbeeld als we op een event of bedrijfsfeest massages verzorgen.

Stoelmassage wordt ingezet bij allerlei bedrijven, denk aan kantoren waar het personeel veel achter de computer zit of ondereen hoge werkdruk heeft. Stoelmassage kan dus eigenlijk bij elk bedrijf ingezet worden.

Het is als werknemer fijn om te weten dat de werkgever investeert in het personeel en de gezondheid van hen belangrijk vindt. Vaak horen wij dan ook dat het zeer op prijs wordt gesteld en men voelt zich echt gewaardeerd door de werkgever. Dankzij de speciale ‘werkkostenregeling stoelmassage’ is het ook nog eens fiscaal aantrekkelijk.

Op zoek naar stoelmassage in Rotterdam? 

Spiritfree geeft stoelmassage bij diverse bedrijven in Rotterdam en kan ook uw personeel hiermee blij maken.

Steeds meer bedrijven zetten stoelmassage in om hun personeel vitaal te houden. Stoelmassage draagt bij aan het verminderen van lichamelijke klachten en ziekteverzuim en zorgt ervoor dat de werknemers beter functioneren op de werkplek.

Werkt u personeel onder hoge werkdruk, zitten uw werknemers lange dagen op kantoor of is er veel ziekteverzuim? Dan kan stoelmassage een uitkomst zijn.

 

stoelmassage rotterdam

Stoelmassage op de “dag voor tandartsassistentes”

 

Wilt u kennismaken met stoelmassage, dan komen wij graag langs voor een proefmassage sessie. Onze masseurs zijn allen gediplomeerd in diverse disciplines en uiterst professioneel. Neem gerust contact met ons op voor het maken van een afspraak of als u vragen heeft. Spiritfree is gevestigd in Rotterdam, maar werkt ook landelijk.