Spiritfree

Steeds meer bedrijven zetten stoelmassage in om hun personeel vitaal te houden. Stoelmassage draagt bij aan het verminderen van lichamelijke klachten en ziekteverzuim en zorgt ervoor dat de werknemers beter functioneren op de werkplek.

Werkt u personeel onder hoge werkdruk, zitten uw werknemers lange dagen op kantoor of is er veel ziekteverzuim? Dan kan stoelmassage een uitkomst zijn.

Wat is stoelmassage?

De professionele massage wordt over de kleding uitgevoerd op een daarvoor speciaal vervaardigde stoel. Er wordt geen olie gebruikt. Hierdoor is het uiterst geschikt om op locatie, kantoor, (bedrijfs)feest, beurzen en congressen in te zetten.

Het is een effectieve drukpuntenmassage uitgevoerd over de kleding waarbij de rug, nek, schouder, hoofd, armen en handen worden gemasseerd, waardoor de bloedsomloop wordt gestimuleerd en afvalstoffen geactiveerd om sneller het lichaam te verlaten. Er wordt geen olie gebruikt. Het heeft een preventieve werking tegen diverse klachten, zoals hoofdpijn, spanningen in de nek en schouders, lage rugpijn en RSI. Vaak verminderen of verdwijnen de klachten als men regelmatig een behandeling ondergaat. je wordt je bewuster van je lichaam waardoor je beter op je werk/zithouding gaat letten hetgeen ervoor zorgt dat klachten minder snel terugkomen.

Na afloop van de massage voel je je weer verkwikt, vitaal en ontspannen, zodat de werkzaamheden weer met nieuwe energie voortgezet kunnen worden.

stoelmassage

Stoelmassage op de “dag voor tandartsassistentes”

De standaard stoelmassage duurt tussen de 15 en 20 minuten, maar de duur van de massage kan aangepast worden, bijvoorbeeld als we op een event of bedrijfsfeest massages geven.

Deze vorm van massage wordt ingezet bij allerlei bedrijven, denk aan kantoren waar het personeel veel achter de computer zit of ondereen hoge werkdruk heeft. Stoelmassage kan dus eigenlijk bij elk bedrijf ingezet worden.

Het is als werknemer fijn om te weten dat de werkgever investeert in het personeel en de gezondheid van hen belangrijk vindt. Vaak horen wij dan ook dat het zeer op prijs wordt gesteld en men voelt zich echt gewaardeerd door de werkgever. Dankzij de speciale ‘werkkostenregeling stoelmassage’ is het ook nog eens fiscaal aantrekkelijk.

Heeft u eigenlijk geen idee wat stoelmassage inhoud, dan komen wij graag langs voor een proefmassagesessie. Al onze masseurs zijn gediplomeerd en uiterst professioneel.

stoelmassage op bedrijf

Eventmassage

Als u meer informatie wilt hebben of een masseur boeken neem dan contact met ons op.

contact