Een aantal weken geleden gaven wij stoelmassage op Vlieland. Wij waren ingehuurd door Ilse van Beauty Bureau. Met deze collega werken we al jaren met veel plezier samen.

Dit keer gingen we met 6 meiden op pad. Vrijdag vroeg verzamelde we ons en reden naar de boot toe. Vandaar was het nog maar een klein stukje varen naar het eiland toe. Daar aangekomen konden we gelijk onze fietsen ophalen en door naar het hotel.
Na het uitpakken van de bagage gingen we op de fiets op onderzoek uit op het eiland. En wat was het er mooi!
En natuurlijk werden er bij diverse winkeltjes geshopt!

Aan het eind van de middag op zoek naar het terein waar het bedrijfsfeest gegeven zou worden.
Na wat gezoek hadden we een groot veld tussen bomen en struiken gevonden. Oke…hier was het dus? Het zag er groot maar erg verlaten uit.
’s Avonds uit eten en nog even gezellig met een drankje in de hotelbar kletsen. En nog een mooie foto scoren.

stoelmassage Vlieland massage

Zonsondergang op Vlieland

Aan de slag

De volgende dag reden we na een uitgebreid ontbijtbuffet weer op de fiets (met een fijn tegenwindje [icon name=”smile-o” unprefixed_class=””]) naar de feestlocatie. Op naar het feest met ruim 200 werknemers. Ons werkmateriaal was er door de organisatie al naar toe gebracht.
Daar aangekomen stonden de tenten al klaar. Super mooi om te zien hoe het lege terrein van de dag ervoor omgetoverd was tot een waar festivalterrein. Met foodtrucks, een photobooth, beauty corner, lounge zakken, tenten en een DJ.
En wat een gezellige dag was het! En weer tevreden mensen die tussen allerlei workshops gestyled en ontstresst werden. Na afloop mochten we meedoen met en ongelofelijk lekkere dinerbuffet en hebben we na een klein drankje ook nog even een dansje gewaagd in de Silent Disco.

Je zou denken, daarna ga je weer naar huis. Nee, dat kon dus niet. Er gaat geen boot meer na 17.30!
Dus ja, wat doe je dan? Nog maar een drankje in de bar en er een feestje van maken. Niet dat dat erg moeilijk is met 6 meiden bij elkaar, haha.

Ibiza

Al met al een 3 geslaagde dagen. Met als eindconclusie dat we de volgende keer een opdracht op Ibiza willen!


Contact


Eventmassage


Stoelmassage