Nee, hè! Is het alweer zover, 15 april secretaressedag. Maar vandaag de dag kun je echt niet meer aankomen met weer een bos bloemen of een bon van 1 of andere parfumerie. Zo afgezaagd en het laat niet zien dat je echt super blij bent met wat je secretaresse/assistente/vrouwelijke medewerkers voor het bedrijf doen.

Maar vind je het lastig om elk jaar wat nieuws te verzinnen? Nou, dat komt goed uit. Hieronder heb ik alvast 9 leuke ideeën voor je op een rijtje gezet. Hier is een link als je geïnteresseerd bent naar hoe secretaressedag ontstaan is.

secretaressedag, high tea
High tea:

Een tafel gevuld met sandwiches, scones, bonbons, diverse theesoorten en nog meer lekkernijen. Wie wil dat nu niet. Huur de kantine af en laat de cateraar de tafels mooi aankleden en alle heerlijkheden neerzetten. Dit wordt smullen.

popcorn
Bioscoop bon:

“Het leukste cadeau in het donker” Maar wel voor 2 personen hè. Met z’n tweetjes is het toch gezelligersmile

hobby secretaressedag
 Hobby:

Waarom laat je het haar niet gewoon zelf vertellen? Na al die jaren samenwerken weet je vast wel meer van elkaars privéleven. Wat zijn haar hobby’s? Duikt ze elke zaterdag achter haar verfezel om het weekend in te luiden. Van professionele kwasten kan je nooit genoeg hebben. Houdt ze van tuinieren? Wat dacht je van een hele verzameling bloem- en plantenzaden zodat ze zelf kan bepalen welke ze wil planten. Gek op kantklossen? Koop een paar klossen!

Weekendje weg bon:

Misschien wel een iets duurder cadeau maar je kan ook een airbnb bon geven. Aangezien een goede secretaresse van groot belang is, gun je haar toch wat “down time”.  En zeg nou zelf, een goede secretaresse/assistente is toch niet in geld uit te drukken?

Saunabon:

Heerlijk toch, een dagje lekker luieren en heerlijk zweten in een sauna en daarna lekker dobberen in het zwembad. Win – win situatie. Daarom goed voor lichaam en geest.

avondje uit
Avondje uit met z’n allen:

Dat gaat een feestje worden. Verzamel alle dames bij elkaar en hupsakee met z’n allen naar een musical, dinershow of een hapje eten. Gezelligheid gegarandeerd.

dagje uit, secretaressedag
Dagje weg:

De iets duurdere versie van het vorige idee is een dagje weg met z’n allen. Maar zeg nou zelf, de dames hebben het zeker verdiend!

bedrijfsmassage
Stoelmassage:

Deze moet echt in dit rijtje staan. 20, 30 of zelfs 40 minuten totale ontspanning waarna je een heel anders mens bent. Ik denk dat deze mijn favoriet is.wink

secretaressedag geld
Geld plant:

Zit er toch geen enkel idee tussen waar je blij van wordt. Dan toch maar geld. Maar wel op een originele manier gegeven. Koop een leuk plantje en hang die vol met geld. Bijkomende leukigheid is dat de plant ook direct het bureau of de kamer opfleurt.

Al met al 9 leuke ideeen voor een belangrijke dag. Hopelijk heb je een paar ideeën gevonden om jullie secretaressedag tot een succes te maken. Geïnteresseerd in de stoelmassage? Neem snel contact met ons op voor een scherpe offerte.