De connectie tussen emoties, stress en gezondheid

Tulku Lobsang is een leraar en een zeer geliefde Boeddhistische meester die werelden met elkaar verbindt. Diep geworteld in Boeddhistische Tantrayana, Bön en Tibetaanse Geneeskunde reist hij de wereld rond om oude wijsheid en methoden ter verbetering van ons moderne leven met ons te delen. Hij baseert zijn onderwijs op de oude Tibetaanse kennis, Geneeskunde, Astrologie en vele populaire helingtechnieken. Vanuit zijn diepgaande kennis laat Tulku Lobsang ons delen in de kennis van zijn overdrachtslijn. Hierbij integreert hij de verschillende disciplines tot één, zoals het oorspronkelijk was.
Sinds 2000 reist Tulku Lobsang de wereld rond om in verschillende landen teachings en lezingen te geven in Geneeskunde, Boeddhisme en Astrologie. Zijn vriendelijkheid, humor en Boeddhistische wijsheid zorgen voor een boeiende en inspirerende dag!

Inhoud seminar

In dit seminar zullen we meer leren over de samenhang tussen stress, emoties en gezondheid. We moeten vaak zoveel ballen tegelijkertijd in de lucht houden dat het geen verrassing is dat we stress ervaren, emotionele druk en onzekerheid. We willen ontspannen, maar in plaats daarvan proberen we met nog meer stress om te gaan en nemen gezondheidsklachten toe.
In de Tibetaanse geneeskunde wordt een duidelijke connectie gelegd tussen mentale druk en fysieke klachten. Als je door stress emotioneel onstabieler bent, wordt er ook een lichamelijke verstoring gecreëerd. Het wordt dan nog uitdagender om in balans te komen.
Inzicht in de connectie tussen mentale en fysieke gezondheid geeft ons de motivatie om leefstijlveranderingen door te voeren die blijvend resultaat geven. Er zijn vele technieken die ons kunnen helpen onze gedachten en emoties in positieve banen te leiden. Als we leren onze negatieve emoties en gedachten te transformeren worden we gezonder en kunnen we stress en onzekerheid te boven komen.
In dit seminar zal Tulku Lobsang de principes van de Tibetaanse geneeskunde met ons delen en ingaan op de diepe connectie tussen lichaam en geest. Hij zal op duidelijke wijze alledaagse voorbeelden met ons bespreken en geeft effectieve methodes om met stress en emoties om te leren gaan en om meer vitaliteit en helderheid te ervaren in ons dagelijks leven. Ook zal hij enkele ontspanningsmeditatie oefeningen geven.
Engelstalig (eenvoudig en makkelijk te begrijpen Engels)
[su_divider top=”no” text=”up” divider_color=”#dddddd” size=”1″]
[su_row][su_column size=”1/2″]

Datum en tijd

Dinsdag 19 april 2016
10:00 – 17:00 uur (zaal open vanaf 09:30)
[/su_column] [su_column size=”1/2″]

Locatie

Djoj
Anthony Duyklaan 5-7
3051 HA Rotterdam
[/su_column] [/su_row]

Kosten

€ 80,- ex. lunch , € 89,50 incl. lunch
Koffie/thee is inbegrepen.
(lunch bestaat uit 2 biologisch rijk belegde broodjes, verse soep en fruit)

Bereikbaarheid

Djoj is gelegen in een zijstraat van de Kleiweg. Te bereiken met de trein, (Station Rotterdam Noord) en met de tramlijnen 4 en 8 en bus 184. Er is voldoende gratis parkeergelegenheid in de buurt. Let op! Een gedeelte van de Kleiweg is wel betaald parkeren maar in de zijstraten is het gratis. Meld je aan met onderstaand formulier.


[gravityform id=”4″ title=”true” description=”true” ajax=”true”]


 
[su_spoiler title=”*Annuleringsvoorwaarden”]Tot een maand van te voren kun je je ticket/tickets kosteloos annuleren (tot 19 maart 2016), na 19 maart 2016 is restitutie niet meer mogelijk.[/su_spoiler]