Online lezing met Ferry Zandvliet

Unieke online lezing met Ferry Zandvliet

 

Ferry is één van de overlevenden van de verschrikkelijke terroristische aanslag in het theater Le Bataclan in Parijs. Maar na deze traumatische ervaring is hij niet verbitterd geworden. In tegendeel. In deze online lezing vertelt hij waarom.
Hij heeft deze gebeurtenis omgezet in een positieve en optimistische denkwijze. En reist de hele wereld over om lezingen te geven en inspireert zo mensen om uit iets negatiefs ook iets positiefs te halen.

 

Ferry:
Op vrijdag 13 november 2015 woonde ik een concert bij van The Eagles of Death Metal in het Le Bataclan theater in Parijs.
Die avond werden 89 mensen doorgeschoten en 300 gewond. Er waren die nacht nog twee aanslagen in Parijs. In totaal kwamen 129 mensen om het leven. Het was een nacht die mijn hele leven veranderde. Chronische slapeloosheid, hyperalertheid, angst en ernstige PTSS problemen domineerden mijn leven sinds die nacht in de hel.
Ik weigerde boos te zijn op de daders en ik liet mij ook niet bang maken door mensen. Een week later woonde ik opnieuw een concert bij. Hoe ik later zelfs een intense vriendschap kon sluiten met de vader van één van de terroristen die zichzelf opblies Le Bataclan vertel ik in deze lezing.”

 

Ochtend en avond lezing maandag 25 mei (Nederlands en Engels)

Op maandag 25 mei, om 10.00 uur (Nederlands) en 20.00 uur (Engels), organiseren wij in samenwerking met Ferry een online lezing waarin hij je meeneemt in zijn verhaal. Op zijn eigen aanstekelijke enthousiaste manier vertelt hij over de zoektocht naar positiviteit en overlevingskracht. En hoe hij nu omgaat met uitdagende gebeurtenissen en deze Corona tijd.

Deze online lezing met Ferry Zandvliet is één van de weinige kansen om een openbare lezing van hem bij te wonen. Dus geef je snel op. De duur van de lezing zal 1 uur zijn en daarna zal Ferry vragen beantwoorden. De kosten zijn slechts € 10,- incl. BTW.
Komt het tijdstip je niet uit? Dan kun je het altijd terugkijken via de link die we je na afloop toesturen. Deze besloten lezing is exclusief via onderstaande link te volgen.