Stoelmassage Amsterdam

Steeds meer bedrijven zetten stoelmassage in om hun personeel vitaal te houden. Het draagt bij aan het verminderen van lichamelijke klachten en ziekteverzuim.

Wat is stoelmassage?

Deze massagevorm is een effectieve drukpuntenmassage uitgevoerd over de kleding. Hierbij worden rug, nek, schouder, hoofd, armen en handen gemasseerd. Dit stimuleert de bloedsomloop en afvalstoffen worden geactiveerd om sneller het lichaam te verlaten. Er wordt geen olie gebruikt.
Stoelmassage heeft een preventieve werking tegen diverse klachten, zoals hoofdpijn, spanningen in de nek/schouders, lage rugpijn en RSI. Vaak verminderen of verdwijnen de klachten als men regelmatig een behandeling ondergaat. Tevens word je je bewuster van je lichaam. Hierdoor ga je beter op je werk/zithouding letten hetgeen er voor zorgt dat klachten minder snel terugkomen en vaak zelfs helemaal verdwijnen.
Na afloop van de massage voel je je weer verkwikt, vitaal en ontspannen. En kan je je werkzaamheden weer met nieuwe energie voortzetten.
De standaard stoelmassage duurt tussen de 15 en 20 minuten. De tijd kan aangepast worden voor bv. een event of bedrijfsfeest.
Het is als werknemer fijn om te weten dat de werkgever investeert in het personeel en de gezondheid van hen belangrijk vindt. Men voelt zich echt gewaardeerd door de werkgever. Dankzij de speciale ‘werkkostenregeling stoelmassage‘ is het ook fiscaal aantrekkelijk.

Gratis proefmassages

Heeft u interesse in stoelmassage maar twijfelt u nog of het in uw organisatie past? Dan komen wij graag langs voor een proefmassagesessie. Deze sessie bestaat uit het geven van 3 massages. Zo kunt u zelf ervaren wat het voor u kan betekenen. En natuurlijk nemen we de tijd om al uw vragen te beantwoorden.
[su_button url=”https://www.spiritfree.nl/contact” background=”#d1005d” icon=”icon: arrow-circle-right”]contact[/su_button]
[su_button url=”https://www.spiritfree.nl/tarieven” background=”#d1005d” icon=”icon: arrow-circle-right”]tarieven[/su_button]